Segédlet a pályázati költségvetések elkészítéséhez

Melléklet: 
CsatolmányMéret
Fájl koltsegvetes_keszitese_1.xlsx35.83 KB

A korábbi tapasztalatok alapján a pályázatok költségvetésének elkészítésére egy egységes rendszert dolgoztam ki. 

A táblázat minden lapján találtok példákat azokat természetesen ki lehet törölni. 

A táblázat védett így csak a zölddel jelölt cellákba lehet írni értelemszerűen.  A csatolt dokumentum oszlopra a jobbra balra billentyűkkel kell rálépni ha módosítani akarod, mert ha az egérrel kattintasz akkor természetesen bejön a csatolt dokumentum. Az is jó megodás, ha az egérrel a link utolsó karaktere mögé kattintasz.

Egy pályázathoz több lapra is szükséged lehet. Pl. beruházással kapcsolatban lehet még anyag vagy alkatrészvásárlás akkor mindkét lapot ki kell tölteni.

Ha olyan pályázatot adsz be ami egyik lap logikájába sem illeszthető be akkor nyugodtan nyiss egy új lapot és azon add meg az adatokat, de kérek ilyenkor egy rövid magyarázatot is, hogy miért nem volt jó valamelyik létező lap, hogy tudjam orvosolni a hibát, vagy hiányosságot. 

Mivel a táblázat védett ezért az oszlopszélességet sem tudjátok állítani. Ha ez gond akkor szóljatok hol kellene módosítani.

Amennyiben devizás tételek is szerepelnek akor érdemes  a munkát az árfolyamok beállításával kezdeni! A Deviza oszlopot mindig ki kell tölteni, akkor is ha Ft vagy eFt a pénznem.

2019-04-17 javitott verzió a beruházás lapon zárolva volt a link mező!

 

Jó munkát

Hársfalvi Pál

elnök