Versenyzői támogatás pályázati rendszer

 

 A pályázat beadását a pályázati rendszeren keresztül kell megtenni. (Dokumentumok=>Belső pályázatok) A pályázathoz a kitöltött xls-t csatolni kell.

Kérem, hogy amennyiben az xls kitöltésével gondotok lenne levélben keressetek.

Miután  az utobbi napokban olyan kérdések nem merültek fel ami miatt a dokumentumot módosítani kellett a végleges változatot megtaláljátok a leltölthető dokumentumok között.

Mielőtt hozzákezdtek az xls kitöltéséhez olvassátok el a lírást mert anélkül nehezebben fog menni.

Kérem a lapfül nevet irjátok át a saját nevetekre!

Csak a zöld cellákba lehet írni a többi zárolva van, ha valami miatt kellene irjatok.

Igyekezzetek a pályázatok beadásával mert május 15.én legkésőbb szeretnénk a kiértékelést elvégezni. (Ha valakinek nyomós oka van, és addig nem tudja beadni kérem irásban jelezze felém indoklással, legkésőbb május 5.-ig)

A beérkezett kérdések alapján néhány kiegészítés:

1. A pályázatot az egyesület tölti fel, de mivel egyéni támogatás ezért a pályázatban egy versenyző pályázhat aki természetesen érvényes MMSZ tagsággal kell rendelkezzen.

2. egy kategóriának és annak a kategóriának az eredményeit kell beírni ami több pontot hoz a versenyző számára.

3. Az életkorba azt kell beírni, hogy ebben az évben hanyadik évedet töltöd be.

4. EB-VB-nek akkor lehet nevezni egy versenyt, ha van egy olyan nemzetközi szervezet mögötte aminek tagja az MMSZ, rendelkezik szabályzatokkal, van weboldala, a versenykírások, versenynaptárak és eredménylisták publikusak és elérhetőek. 

5. Egy hazai verseny akkor tekinthető nemzetközinek ha van weboldala, nevezési lapja, versenykiírása, és/vagy a rendező igazolni tudja, hogy széleskörben mailben értesítette róla a környező országok szövetségeit és egyesületeit. Nyilván erre nics szükség akkor ha a versenyjegyzőkönyvből látható, hogy több nemzet vett részt rajta.

6. A kiemelt kategória pontszám ha van, minden pályázónak jár nem csak az előző évi válogatott kerettegoknak. Nyilván csak akor ha a szakágvezető és az egyesületi vezető is egyetért a pályázat beadásával. Ennek pl. lehet olyan oka, hogy a VB-re nem megy senki mert túl messze van, és a szakágvezető úgy dönt, hogy a következő évi EB-re készül fel a csapat és nemzetközi versenyekre európai helyszinű  világkupákra mennak csak el. 

 7. A utolsó sor csapat és csapatkapitány mezőkbe 0 kell írni ha nincs csapat és csapatkapitány 

8. Felmerült a kérdés hogy miért csak 1 kategória. Azért mert így igazságosabb kicsivel, habár telejesen igazságos rendszer nincs. Továbbá olyan rendszert szeretnék ami nem a kategória halmozókat hanem a kiemelkedő eredményt elérőket támogatja.

9. Az aláírásokat a pályázati  felelősségvállalási nyilatkozatban kell megadni. Töltöttem fel ehhez is minta dokumentumot  Felslőség1 néven.

10. A mérhető kategóriákban az esélyességi adatot nyilván VB esetén a VB eredményeihez EB esetén az EB eredményeihez kell hasonlítani (8,9 sorszámú sorok). Ha a versenyző EB-re megy akkor annak az eredményeihez értelemszerüen. 

 11. A pályázati alkalmazásban megoldottuk, hogy a ne jöjjenek fel felesleges mezők a versenyzői támogatás esetén. 

12. A szakág csak azoknál a versenyzőknél fontos akik úgy akarnak támogatást kérni, hogy nem neveztek még EB vagy VB-re vagy nem is akarnak indulni ebben az évben csak nemzetközi versenyeken. Viszont kérem a szakágvezetőket, hogy legyen kritikusak és ne higitsák fel a pályázatokat. Olyan versenyzőket támogassanak akik valóban szándékoznak indulni a következő évi világversenyeken, és kerettagok vagy arra esélyesek.

 

Hársfalvi Pál

elnök