Cavalloni Modellező SE

IDK: 
3

Sportruházat világbajnokságra és ifjúsági europabajnokságra.

2023. augusztus 12-20-ig rendezik meg Franciaországban, Moncontourban a szabadon repülő modellező ifjúsági európa bajnokságot és felnőtt világ bajnokságot.

 

Erre az alkalomra a csapattagok egységesen jelennek meg a megnyitón, a díjkiosztón illetve a repítési napokon Magyarországot képviselve, az  MMSZ által tervezett egyenöltözetben.

Energia felhasználást ellenörző készülék F1Q kategória számára

Tisztelt MMSz Elnökség,

Az F1Q kategóriában a motorjárat megendett idejét a felhasznált energia alapján szabályozzák. Az energia számlálását a modellekbe beépített EL (Energy Limiter) végzi. A versenyeket megelőző műszaki vizsgálat során a modellek enegria limiterjét ellenőrizni szükséges. Az ellenőrzésre alkalmas műszer (SET – Static Energy Tester) leírását a FAI Sport kódex szabadonrepülő dokumentum 3.8.2-es pontja tartalmazza:

Bauer Soma versenyzői támogatás

Egyesületünk versenyzője a 2018-as Európa Bajnokságon a magyar csapat legeredményesebb tagja volt, F1C kategóriában 10. helyezést ért el.  Eddigi eredményeit önerőből érte el. Jövő évben Makedóniában megrendezésre kerülő, Európa Bajnokságra való felkészüléséhez, szükséges anyagokhoz, eszközök beszerzéséhez, további versenyzői pályafutásához kérjük a szövetség támogatását.  

Serdülő Országos Bajnokság F1H,F1K, és Cavalloni Kupa megrendezése.

Az idei F1H, F1K, serdülő országos bajnokság megrendezését egyesületünk vállalta. Az elmúlt években visszaesett a létszám ezért egyesületünk ranglista versenyével a Cavalloni kupával együtt rendezzük meg a serdülő országos bajnokságot is.

Motoros hajómodellek F1-F3 kategóriák részére vándorkupa

Tisztelt Elnökség! 

A hazai motoros hajómodellek F1-F3 kategóriák részére egy vándorkupát szeretnénk alapítani, rajta az év legjobb eredményt elért versenyzők neveinek megörökítésével. Közülük 1 évig az őrizheti a kupát, aki eredményével százalékosan legjobban megközelítette az aktuális világcsúcsot.  

A Horfer Serlegnél találtunk a célnak megfelelő kupát. Cikkszáma 2057A, ára: 35,640.- Ft. 

Oldalak