Poseidon SE

IDK: 
157

POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, rc 4 hybrid jeladó pályázat 2023

A POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, rc 4 hybrid jeladó pályázata az FSR szakág 2023-as fejlesztési tervezethez kapcsolódó pályázata!

A mellékletben megtalálható a kidolgozott pályázat, melytartalmazza az Egyesület bemutatását, fejlódését. Ismerteti mire terjed ki a pályázat. Új Ifi program leírása, mely bővíti az utánpótlás lehetőségeit.

Ha az FSR szakág sikeresen be tudja szerezni az új dekódert, a magyar mezőny egy részének a régi jeladója nem kompatibilis az új dekóderrel. Szeretnénk támogatni versenyzőinket az új jeladó beszerzésében.

POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, dekóder pályázat

 A POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, dekóder pályázata az FSR szakág 2023-as fejlesztési tervezethez kapcsolódó pályázata!

A mellékletben megtalálható kidolgozott pályázatban megtalálható  az Egyesület bemutatása, fejlódése. Ismerteti mire terjed ki a pályázat. Új Ifi program leírása, mely bővíti az utánpótlás lehetőségeit.

Mivel az FSR szakág dekódere már nem megbízható és Magyaroszág, Nagykanizsa rendezi a 2024-es IMBRA FSR villágbajnokságot, ezért szeretnénk technikai felszerelésünket fejleszteni, bővíteni.

IMBRA FSR szakági fejlesztési tervhez kapcsolódó pályázat, POSEIDON Sportegyesület Infrastruktúra fejlesztési pályázata

Tisztelt Elnökség!

A Poseidon sportegyesület pályázata az IMBRA FSR szakági fejlesztési tervhez kapcsolódó pályázat része.

A mellékletben szereplő első pdf fájl a Poseidon Efyesület pályázata, a második pdf fájl a pályázat kiegészítése.

Tisztelettel,

Csikós Ádám

Poseidon Sportegyesület


Oldalak