Pálya korszerűsítése és fenntartása

Pályázat neve: 
Pálya korszerűsítése és fenntartása
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
126
Pályázó egyesület neve: 
Homokbödöge Sport Klub
Taglétszám: 
16 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
71 000 Forint
Igényelt összeg: 
163 960 Forint
Teljes költség: 
234 960 Forint
Önrész aránya: 
30.22%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2020. 10. 15
Kezdő időpont: 
2020. 02. 01.
Záró dátum: 
2020. 10. 15
Záró dátum: 
2020. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Igen
Ütemezés: 
1

Tisztelt Magyar Modellező Szövetség !

 

A Homokbödöge  Sport Klub és jogelődje a PAME-RC már 15 éve üzemeltet RC Off-road autómodell pályát, 2018 óta vesz részt és rendez 1/8 Off-road Magyar Bajnoki futamokat saját kezelésű agyagos talajú pályáján. A pályát minden verseny illetve versenyszezon
előtt elő kell készíteni, az időjárás és az előző versenyek által okozott sérülések hibák miatt.
Ez a munkafolyamat azzal jár, hogy rotációs kapálógéppel a teljes pályafelületet fel kell lazítani és újra kell egyengetni, majd tömöríteni. Ehhez a munkákhoz nem rendelkeztünk gépekkel ezeket a berendezéseket bérelnünk kellett. Meg kellett oldani a szállítást , össze kellett hangolni hogy a talaj állaga , az időjárás és a munkát végzők a megfelelő időben és helyen rendelkezésre álljanak, ezért szükségesnek és elengedhetetlennek tartottuk a gép beszerzését.
Nagyban segíti és megkönnyíti, a munkák elvégzését saját, bármikor rendelkezésre álló rotációs kapálógép.

Beruházás értéke:        168.910,- Ft
Vállalt önrész: 30 %       51.000,- Ft

A versenyekre való pályafelkészítés és a versenyek lebonyolítása során a pálya talajának minőségét jelentősen befolyásolja az agyagos talaj nedvességtartalma ezért szükséges a megfelelő nedvesítése, öntözése. Ezt szabályozottan csak telepített öntöző-rendszerrel lehet eredményesen megvalósítani. Ilyen formában az időjárástól függetlenül van lehetőség a pálya locsolására, versenyeken nem keletkezik por, javul a tapadás. Az előkészítés fázisában pedig a pálya nyomvonalának talaja  könnyebben és jobb minőségben megmunkálható ha kellő mértékben  tartalmaz nedvességet.

Beruházás értéke:        66,050,- Ft
Vállalt önrész: 30 %     20.000,- Ft

Sajnos a Klub anyagi keretei szűkösek a bevételek alig fedezik a fenntartási költségeket a beruházásokra már nem, vagy csak nagyon nehezen  tudjuk biztosítani a pénzügyi fedezetet. A Szövetség által biztosított lehetőség miatt szeretnénk pályázni  az évközben megvalósítot beruházás támogatására, melyhez csatoljuk a szükséges dokumentumokat. A megvalósult fejlesztést és a beruházást fényképes szöveges dokumentummal fogjuk bemutatniKöszönettel:


Homokbödöge Sport Klub
     Varga Balázs elnök

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép