Utánpótlásnevelési program ZVMK 2020

Pályázat neve: 
Utánpótlásnevelési program ZVMK 2020
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
130
Pályázó egyesület neve: 
Zalaegerszeg Városi Modellező Kl
Taglétszám: 
27 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
96 000 Forint
Igényelt összeg: 
223 410 Forint
Teljes költség: 
319 410 Forint
Önrész aránya: 
30.06%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2020. 10. 28
Kezdő időpont: 
2020. 01. 01.
Záró dátum: 
2020. 10. 28
Záró dátum: 
2020. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

 

Klubunk az elmúlt években nagy hangsúlyt fordított az utánpótlásnevelésre, így klubunk taglétszámában is látható a serdülő korosztályú modellezők arányának pozitív változása. A tavalyi évben is tartott klubunk Zalaegerszegen és Győrben is heti rendszerességű szakkört, részt vettünk gyereknapi rendezvényen és nyári tábort is szerveztünk. Ezen tevékenységeknek köszönhetően a tavaly csatlakozott fiatalok (8 fő !) mára már utánpótlás csapatunknak lelkes tagjai. A fiatalok folyamatosan építik a modelljeiket, és indulnak el klubunk színében versenyeken is, ahol szép eredményt érnek el.
Két fő kategóriával foglalkozunk a frissen csatlakozott fiatalokkal, az F3K mini DLG kategóriájú modelleket, melyek beszerzésére tavalyi évben kaptunk az MMSz-től támogatást Győrben a Generációk Házában tartott nyári napközis tábor keretén belül építették össze ifjú klubtagjaink.
Emellett F1H kategóirában is a jelen kor követelmenyeinek megfelelően a hagyományos gyújtózsinóros, fa építésű modellek helyett már karbon erősítésű, elektromos időzítő órával (bármikor távolról leidőzíthetőséggel -RCDT) szerelt modelleket építenek a fiatalok.
A pályázatunk célja, hogy a fiatalok számára vásárolt a szakkörön és a táborban felhasznált alapanyagok, mint például szénszálas anyagok, faanyagok, ragasztók, elektronikai alkatrészek beszerzését (8 fő részére), illetve a napközis táborban az étkeztetést biztosítani tudjuk.

Az érintett fiatalok az idei évben (a vírushelyzet miatt több hónapra szüneteltetett foglalkozások ellenére is) megépítettek 4 db 1m-es DLG modellt (ezen kívül 2 db félkész állapotban van), illetve 5 db komplett F1H modell már elkészült, melyekkel az őszi versenyeken (Novum Kupa, Országos Bajnokság) egyéniben és csapatban is dobogós helyezést értek el ifjú modellezőink.

A fent felsorolt célok, tábor és szakkör keretein belül modellek építése utánpótlás modellezőkkel már megvalósult, illetve folyamatában is zajlik. A megpályázott tételek már be lettek szerezve, számlával rendelkezünk róluk.

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép