RC4 Hybrid jeladó beszerzése 20 db

Pályázat neve: 
RC4 Hybrid jeladó beszerzése 20 db
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
135
Pályázó egyesület neve: 
RC Off-Road Autómod. E.
Taglétszám: 
22 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
262 971 Forint
Igényelt összeg: 
613 599 Forint
Teljes költség: 
876 570 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2020. 11. 02
Kezdő időpont: 
2020. 11. 02.
Záró dátum: 
2020. 11. 02
Záró dátum: 
2021. 01. 31.
Csúsztatható?: 
Igen
Ütemezés: 
1

Egyesületünk 17 éve rendez időmérésekkel egybekötött versenyeket, jellemzően Magyar bajnokság keretei között. Az idei évben kizárólag a Magyar Bajnokság futamainak a megrendezésére kerül sor.

 

  

Az időméréshez szükséges eszközök közül a három gyári időmérő hurokkal már rendelkezünk, megvásároltuk a 2016-os évben. A szükséges informatikai eszközök biztosítását szintén saját erőből valósítottuk meg.

A 2017-es év folyamán az MMSZ támogatásával sikerült megvásárolnunk egy RC4 Decodert.

A 2018-as évben korszerű időmérő programot.

 

Jelenleg a jeladók területén ütköztünk komoly problémába.

 

Amennyiben az eszközt frissítjük e legfrissebb verzióra, mely a kor haladtával, és a műszaki megfelelés miatt elkerülhetetlen. Onnantól a régebbi típusú jeladókat mellyel a versenyzők jelentős hányada rendelkezik, nem kezeli a rendszer. Továbbá a meglévő, eddig azoknak a versenyzőknek osztott jeladókat, kik nem rendelkeztek jeladóval, sem kezeli.

Osztott jeladóra mindenképpen szükség van, hiszen a sportággal csak ismerkedő modellezők, nincsen jeladójuk. Jellemzően, akinek megtetszik ezen sportág, azok később vásárolnak saját jeladót, de akinek próbálgatják azoknak nincs, nekik biztosítanunk kell. Elsősorban az utánpótlás nevelési programban lenne a legjelentősebb a szerepe.

 

A nemzetközi versenyeken kvázi standard-ként használt időméréshez alkalmazkodva, nekünk is fejleszteni szükséges, a jeladókat. a rendszer többi eleme, teljesen naprakész.

 

A többfajta jeladóból azért az az RC4 Hybrid jeladóra (20 db) esett a választásunk, mert ez az egyetlen jeladó, mely a világ bármely pontján, bármelyik rendszerrel kompatibilis.

 

Igazából nagyobb mennyiségre lenne szükség, de regnáló versenyzők, jelentős hányada, meg fogja maga vásárolni.

 

Jelenleg is vannak jeladó nélkül érkező versenyzők. nekik a rendező biztosítja az osztott jeladókat.. A frissítés után sajnos ezek a kiosztható jeladók nem lesznek használhatóak. Nincs is ezzel semmi baj, korszerűtlenek, hiba esetén jellemzően nem javíthatóak, elhasználódtak a sok sok év használat alatt.

továbbá ezeket, eddig bérelte az Egyesület.

 

A jeladók beszerzése meghaladja lehetőségeinket, a magas költségek miatt, most ehhez kérünk támogatást a Szövetségtől. A többi szükséges eszközt, hardware és humán erőforrást Egyesületünk biztosítja.

A fejlesztés az egész 1:8-s autómodellezés javára válna, és minden évben, tucatnyi rendezvényen tudnánk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. 

 

 A pályázathoz csatoltam a program fejlesztőjének és forgalmazójának árait. A kapcsolatot felvettem velük, de kedvezményt csak 100 db vásárlása esetén biztosítanak. A MY-Laps a gyártó, és jelenleg az egyetlen hivatalos szállító is egyszemélyben

 

 Az ajánlatban szereplő összeget, és az önrészt a kifiztés napján érvényes árfolyamon fogjuk számolni.

Egyesületünk nem Áfa tag, így visszaigénylésre nincs lehetőségünk.

Az eddigi támogatást mégegyszer megköszönve, bízunk pályázatunk kedvező elbírálásában.

Sporttársi üdvözlettel.

Fally György

RC Off-Road Autómodellező Egyesület elnök

 

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép