RC4 hibrid jeladók beszerzése

Pályázat neve: 
RC4 hibrid jeladók beszerzése
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
151
Pályázó egyesület neve: 
Pécsi Ércbányász Modellező Klub
Taglétszám: 
53 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
124 000 Forint
Igényelt összeg: 
286 951 Forint
Teljes költség: 
410 951 Forint
Önrész aránya: 
30.17%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2021. 09. 19
Kezdő időpont: 
2021. 10. 01.
Záró dátum: 
2021. 09. 19
Záró dátum: 
2021. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Igen
Ütemezés: 
1

Tisztelt Magyar Modellező Szövetség!

 

A Pécsi Ércbányász Modellező Klub 1957-es fennállása óta, kiemelt hangsúly fektet az utánpótlás nevelésre. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan rendeztünk, Magyar Bajnokság futamait, Magyar Nagydíj futamot, Klub szintű versenyeket, 1/8 nitro és elektromos, onroad, 1/10 nitro és elektromos( több kategória)onroad, 1/5 onroad, 1/8 offroad nitro és elektormos. A 2021-es évben is 4 futamot tartottunk az onroad 1/8-1/10-es Magyar Bajnokságból, mi adtunk otthon 1/5 onroad és rally futamoknak, 1/8 offroad Magyar Bajnokság futamának, 1/10 offroad Első Magyar Nagydíj és több Klub szintű versenynek és edzésnapoknak, nyíltnapoknak.

A versenyek rendezésének nélkülözhetetlen és edzések fontos eleme az időmérés. A tematika alapú autózás, azaz cél irányú edzések, aminek szignifikáns része az időmérés. Így láthatóvá válik a versenyző felkészülésének sikeressége, esetleges fejlődési irányok meghatározása és betekintést nyújt a kezdő/ érdeklődő modellezők számára is.

A 2020-as évben az MMSZ támogatásával egy MyLaps RC4 időmérő rendszerre tettünk szert. A szükséges rendszer perifériákat (monitorok, számítógép, etc.), professzionális időmérő programot saját forrásból finanszíroztuk. Az egység alkalmas komplett versenyek, edzések lebonyolítására. A rendszer, a modellekbe épített személyi jeladók jeleit veszi, ezt rögzíti, jeleníti meg és generál eredményt.

A rendszerhez saját erőből beszereztük az RC Timing RCM Professional szoftvert. Az időmérő rendszer hardveres és szoftveres működtetéséhez a szükséges emberi erőforrás és szaktudás rendelkezésünkre áll.

További fejlődéshez szükséges és megkerülhetetlen az autókba „épített”  személyi jeladók beszerzése. Ezen jeladók beszerzésében szeretnénk segítséget kérni, jelenleg itt ütköztünk komoly problémába.

A rendelkezésünkre álló Mylaps dekóderen a legfrissebb software fut, így csak a legújabb jeladókat érzékeli, így kizárva a régebbi típusokat. Az úgynevezett osztott jeladót jellemzően az adott egyesület biztosíthatja a sportág iránt érdeklődők, utánpótlás korosztályú versenyzők számára. Legyen akár egy kezdő modellezőről vagy már eredményt elért junior versenyzőről szó, felkészülésük, versenysportban tartásuk elemi része az osztott jeladó. Több típusú jeladó érhető el a gyártó cégtől, de  a  leggyakrabban használt jeladó, ami bármelyik Mylaps RC3 vagy RC4 típusú dekóderrel működik az kizárólag a Mylaps Hybrid RC4 személyi jeladó, így valójában csak ezt a típust célszerű beszerezni, így garantálni lehet, hogy a hazai és  nemzetközi versenyeken is használni tudnák versenyzőink.

Igazából nagyobb mennyiségre lenne szükség, de regnáló versenyzők, jelentős hányada, meg fogja maga vásárolni.

Célunk továbbra is az, hogy minél több utánpótláskorú fiatallal és családjaikkal ismertessük meg a modellezést, versenyszintű sportot. A jövő évben is tervezzük, hogy havi több alkalommal lehetőséget biztosítunk pályáinkon arra, hogy kipróbálhassák technikájukat, készségeiket professzionális keretek között. Továbbá a fejlesztés a teljes hazai onroad és offroad modellezés javára válna. A 2022-es évben is Klubbunk fog otthont adni több országos versenynek, Klub szintű versenyeknek, edzésnapoknak, nyíltnapoknak és egyéb rendezvényeknek.

A pályázathoz csatoltam a program fejlesztőjének és forgalmazójának árait.. A MY-Laps a gyártó, és jelenleg az egyetlen hivatalos szállító is egyszemélyben. Az ajánlatban szereplő összeget, napi MNB középárfolyamon tüntettük fel.

Az eddigi támogatást mégegyszer megköszönve, bízunk pályázatunk kedvező elbírálásában.

 

Sporttársi üdvözlettel.

Bognár Zoltán

Pécsi Ércbányász Modellező Klub elnök

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép