A Herendi Modellező SE ifjúsági csapatának támogatása 2022

Pályázat neve: 
A Herendi Modellező SE ifjúsági csapatának támogatása 2022
Pályázat státusza: 
Elutasított
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
191
Pályázó egyesület neve: 
Herendi Modellező SE
Taglétszám: 
24 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
526 000 Forint
Igényelt összeg: 
1 575 575 Forint
Teljes költség: 
2 101 575 Forint
Önrész aránya: 
25.03%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 03. 20
Kezdő időpont: 
2022. 03. 01.
Záró dátum: 
2022. 03. 20
Záró dátum: 
2022. 08. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Elnökség!

 

Egyesületünk 36 éves fennállása alatt 13 ifjúsági versenyzőnk lett válogatott kerettag, EB és VB-ken csapatban hétszer, egyéniben négyszer szerepeltek az első tízben, kétszer a dobogó legmagasabb fokára is állhattak! A világranglistán (világkupa) nyolcszor voltak a legjobb tízben, négyszer lettek dobogósok! Többször kaptak megye legjobb sportolója és egy alkalommal az MMSZ év sportolója díjat is.

Jelenleg hárman válogatott kerettagok F1A kategóriában (Csikár Imre Móric, Halász Szabó Levente, Pék Vilmos)! Csikár Imre a felnőtt magyar ranglistán is harmadik lett, Halász Szabó Levente pedig a világranglistán lett 4. az ifik között!

Készülnek az ifjúsági világbajnokságra (2022.07.25-30., Bulgária) és Csikár Imre Móric a felnőtt EB-re is (2022.08.15-21., Észak-Macedónia)! Szeretnének továbbá a világranglistán is a dobogón végezni!

 

Az idei első versenyen is mindketten a dobogón végeztek, maguk mögé utasítva a felnőtt mezőnyt!

 

Az ifi VB-n és a felnőtt EB-n való részvételre, valamint az ezekre való felkészülésre kérünk támogatást!

 

Ennek szerves részét képezi a közelebbi világkupákon való részvétel és több edzőtábor. Az edzőtáborokban olyan dolgokra is sort tudunk keríteni, amire a versenyeken nincs idő és lehetőség. EB-re, VB-re máshogy kell készülni, mint a többi versenyre. Csapatban kell dolgozni, csapatként kell együttműködni, összeszokni a segítőkkel! Olajozott gépezetként kell működni, ahol mindenki, minden pillanatban tudja, mi a dolga!

Az új döntős modellekhez még timer, startkampó és akku szükséges.

Az új szabályok és a versenyrendszer szükségessé teszi a CIAM által elfogadott altimeter beszerzését is! Ez nem csak a világkupán való érvényesülést teszi lehetővé, hanem segítségével a modellek sokkal gyorsabb és jobb beállítása is lehetővé válik.

De mit sem érnek a jó modellek, a sok gyakorlás, ha a versenyző a kellő pillanatban fejben, mentálisan nincs rendben! Mind a csapatépítés, mind az egyéni fejlődés érdekében egy 6 foglalkozásos sportpszichológiai képzésen vettünk részt. Nagyon jó lenne, ha folytatása is lehetne!

 

Részletes költségvetés mellékelve!

 

Rég nem volt ilyen jó F1A ifi csapata hazánknak! Ők már bizonyítottak, sokat letettek az asztalra! Eredményeikkel, sikereikkel nagyban hozzájárulnak a sportág népszerűsítéséhez, nem csak egyesületünk, hanem az MMSZ és hazánk hírnevét is öregbítik!

 

Kérjük a tisztelt Elnökséget, hogy az ifi csapat sikeres szereplését támogatni szíveskedjenek!

 

Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz.

(Mahátma Gandhi)

 

Köszönettel:
Kerner Ferenc
Herendi Modellező SE elnök

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv