DF65

Pályázat neve: 
DF65
Pályázat státusza: 
Előkészített
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
194
Pályázó egyesület neve: 
Dunamenti Energia Modellező K.
Taglétszám: 
24 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
44 329 Forint
Igényelt összeg: 
251 198 Forint
Teljes költség: 
295 527 Forint
Önrész aránya: 
15.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 03. 20
Kezdő időpont: 
2022. 03. 19.
Záró dátum: 
2022. 03. 20
Záró dátum: 
2022. 04. 19.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Utánpótlás biztosítási pályázat.

 

Dragonforce 65 V7 típusú RC vitorláshajómodell 2,4 GHz RTR

 

A szakbizottsághoz tartozó két egyesület, a PÉMK és a DEMK közösen nyújt be pályáz olyan versenyzésre alkalmas, RC vitorlás hajó modellek beszerzésére, melyek nemzetközi hajóosztályba tartoznak, a szabályzat alapján nincs az egyes modellek között eltérés, (vagyis one design, mint pl.: a Finn dingi a nagyhajóknál), egyszerű a kezelése és elérhető áron megvásárolható. Ezeket a modelleket kihelyezzük nagyvitorlás egyesülethez, akik gyerektáborokat szerveznek a nyár folyamán, vitorlásoktatás céljából. Az ilyen oktatások valamennyi szükséges követelménynek megfelelnek. Ezeken az oktatásokon a modellek részben segítenék a képzést, részben felkeltenék az érdeklődést a modellvitorlás versenyzés iránt. Ezekkel a hajókkal, a képzés után az érdeklődő gyerekeknek rendezhetnénk versenyeket, amelyen egyforma sporteszközzel vehetnének rész, ezzel is mélyítve a vágyat a tevékenység irányába.

 

Mi jó kapcsolatot építettünk ki az Orfűi Vitorlás Egyesülettel a továbbiakban OVE és tárgyaltam az elnökükkel a javaslatról. A fogadtatás pozitív volt, vállalják a kihelyezett hajómodellek felhasználását a kiképzések során, és a tárolás feladatát. Az idei gyerektáborok meghirdetett listája itt található.

 

A fenti követelményeknek megfelelne a DF65 hajóosztály. Ezek a kis hajók 65 cm hosszú hajótesttel remdelkeznek és csak két szervó látja el a működtetést. Az Angol és USA honlapok. A hajóosztály szabályzata.

 

A szomszédos országokban, Horvátországban, Ausztriában már évek óta népszerű ez a hajómodell az utánpótlás nevelés terén, tehát feltételezhető, hogy nálunk is beválna.

 

Beszerzési lehetőség:

Paco Modell Kft jelenlegi ár ÁFA-val      148 000,-Ft/db rádióval versenyképesen. Az árajánlat mellékelve.

 

A két modellező egyesület, a pályázat során csak 15% önrészt tud vállalni, mivel nem a tagjai számára teremt a beruházás előnyöket, és jelentős társadalmi munka is tartozik a jövőben az eszközök hatékony működtetéséhez.

 

A Dunamenti Energia Modellező Klub 2 darabra nyújt be pályázatot. A jelenlegi forint árfolyam romlás valószínűleg az ár emelkedésével fog járni, mire a pályázat elbírálása megtörténik és az áremelkedést az egyesület nem tudja kompenzálni, ezért a teljesítési előírásnak, sikeres pályázati elbírálás esetén, a megítélt összegből megvásárolható mennyiség beszerzését elfogadott teljesítettnek kérjük tekinteni.

 

 

 

Tisztelettel

Dunamenti Energia Modellező Klub Elnökség

 

Melléklet:

Paco Modell Kft. árajánlat.

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép