TÉLI AUTÓS MAGYAR BAJNOKSÁG 2022/23 FENNTARTÁS

Pályázat neve: 
TÉLI AUTÓS MAGYAR BAJNOKSÁG 2022/23 FENNTARTÁS
Pályázat státusza: 
Beadott
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
223
Pályázó egyesület neve: 
RC Off-Road Autómod. E.
Taglétszám: 
34 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
840 000 Forint
Igényelt összeg: 
840 000 Forint
Teljes költség: 
1 680 000 Forint
Önrész aránya: 
50.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 12. 07
Kezdő időpont: 
2022. 10. 01.
Záró dátum: 
2022. 12. 07
Záró dátum: 
2023. 04. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Egyesületünk 19 éve rendez időmérésekkel egybekötött versenyeket, jellemzően a nyári kültéri Magyar Bajnokság keretei között. Illetve a 2021-22 -es hiánypótló egyben sikeres téli szezon is színesítette már a palettát.

   

Az első téli évad sikeres lett, teljesítette a hozzáfűzőtt reményeket.

  

A téli sorozattal nem ért véget a csarnok és a szőnyeg használata, hisz a nyár folyamán havi rendszerességgel  szabadedzést tartottunk, mivel igény mutatkozott rá. Ezzel betöltöttünk egy régótat tátongó ürt, így végre lehetett nyáron is szőnyegen autózni. 

 Ezt a hagyományt folytatjuk a 2022/2023- as téli szezon alatt is, azaz a versenyhétvégék melett edzőhétvégéket is tartunk.

Tapasztalatunk szerint így több modellezőt tudunk elérni, mert nem azonos a két esemény látogatóinak rétege. Az edzésekre a versenyzők mellett, inkább kezdő modellezők járnak akik nem szeretnének  versenyezni, anyagi vagy egyéb megfontolások miatt. Ezeken a hétvégéken több idő marad a kezdők segítésére és a tapasztalatok átadására, a fiatalok segítésére. Eseményeink teljesen nyíltak, bárki ellátogathat és kipróbálhatja a szőnyeges autózás örömét.

A rendezvényeink népészerűsítését a közösségi média felületén folyamatosan frissen tartjuk, sőt versenyeinket a II. fordulótól magyarországon először élő közvetítésben is, bárki nyomonkövetheti. 

 

A nyári edzések kitermelték a saját fenntartási kültségüket, egyesületi bevételt nem jelentettek, viszont kialakított egy összetartó baráti társaságot.

A téli szezonban is ezt az irányvonalat kívántuk tovább vinni, viszont a többszörösére emelkedett terembérleti díj mostanra, önerőből finanszíarozhatatlaná vált. 

 

 Ennek a terembérletnek a kifizetéséhez kérjük a Szövetség támogatását!

 

 Egyhavi terembérleti díj ,edzéshétvégével és versenyhétvégével együtt 280.000Ft. 

 

Kérem a Sövetséget, ne hagyjákl, hogy az megváltozott energiaárak, az emelt rezsiszámlák az egekbe szökő terembérleti díjjak meggátolják ennek a formálódóban lévő baráti társaságnak az erős egységgé való kovácsolódását. 

Bízva pozitív elbírálásukban és támogatásukban!

Köszönettel és üdvözlettel:

Dobóczky László

RC Off-Road Autómodellező Egyesület.

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv