RC4 Decoder

Pályázat neve: 
RC4 Decoder
Pályázat státusza: 
Archív
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
34
Pályázó egyesület neve: 
RC Off-Road Autómod. E.
Taglétszám: 
40 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
283 657 Forint
Igényelt összeg: 
662 000 Forint
Teljes költség: 
945 657 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2018. 04. 20.
Záró dátum: 
2018. 10. 20.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

 

Egyesületünk 15 éve rendez időmérésekkel egybekötött versenyeket, jellemzően Magyar bajnokság keretei között. Az idei évben kizárólag a Magyar Bajnokság futamainak a megrendezésére kerül sor.

 

 

A versenyeken az időmérést bérelt eszközzel és személyzettel oldjuk meg. A magas költségek miatt az edzéseken az időmérés nem megoldható.

 

Az időméréshez szükséges eszközök közül a három gyári időmérő hurokkal már rendelkezünk, megvásároltuk a 2016-os évben. Jeladókkal a versenyzők rendelkeznek. A szükséges informatikai eszközök biztosítását szintén saját erőből meg tudjuk valósítani.

 

Az RC4 Decoder megvásárlására nem volt lehetőségünk a magas költségek miatt. ennek a megvásárlására kérünk támogatást. Amennyiben állandó telepített decoderrel rendelkezünk, úgy az edzéseken, nyílt napokon, és egyéb rendezvényeken is tudjuk biztosítani a modellezők részére az időmérést. A többi szükséges eszközt és humán erőforrást Egyesületünk biztosítja.

 

Az eszköz, nagymértékben hozzájárulna a modellezők versenyre való magas szintű felkészüléséhez. Továbbá az utánpótlás és, az ifi junior neveléshez. Mivel az eddig is ingyenesen látogatható, bevétel nélküli rendezvényeinken, nyílt napjainkon, tudnák biztosítani az időmérést, melyhez a fentebb jelölt infrastruktúrát és humán erőforrást egyesületünk biztosítaná, térítés mentesen, csupán a decoder hiányzik a megvalósításhoz, melyet nevezési díjjal rendelkező versenyeinken a nevezési díjak terhére szoktunk bérelni.

 

Megítélésem szerint, mintegy 100 modellezőt érintene a fejlesztés, melynek nagyságrendileg, az egyharmada kerülne ki az ifjúsági, és junior korosztályból.

 

A pályázathoz csatoltam a MyLaps ajánlatát. Ők a gyártók, és jelenleg az egyetlen hivatalos beszállítók, minden más forrás félhivatalos.

 

Az ajánlatban szereplő összeget, napi árfolyamon forintosítottam, és eszerint módosítottam a pályázati anyagban.

Értékelés: 

A könkrét ajánlatot kérem mellékelni a pályázathoz, továbbá egy indoklást hogy ez az egyetlen beszállító, 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv