"Növekvő szárnyak"

Pályázat neve: 
"Növekvő szárnyak"
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
38
Pályázó egyesület neve: 
Herendi Modellező SE
Taglétszám: 
41 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
256 000 Forint
Igényelt összeg: 
500 000 Forint
Teljes költség: 
756 000 Forint
Önrész aránya: 
33.86%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2018. 05. 12.
Záró dátum: 
2018. 11. 30.
Csúsztatható?: 
Igen
Ütemezés: 
3

Növekvő szárnyak! - A Herendi Modellező SE utánpótlás pályázata 

Egyesületünk 32 éves fennállása alatt több száz emberrel ismertettük meg a modellezést. Folyamatosan foglalkoztunk utánpótlás neveléssel, elsősorban a szabadonrepülő F1A és F1H kategóriákban. 13 ifjúsági versenyzőnk lett válogatott kerettag, EB és VB-ken csapatban ötször, egyéniben négyszer szerepeltek az első tízben, kétszer a dobogó legmagasabb fokára is állhattak! A világranglistán nyolcszor voltak a legjobb tízben, négyszer lettek dobogósok. Többször kaptak megye legjobb sportolója és egy alkalommal az MMSZ év sportolója díjat is. Az utóbbi években pedig az F1H EuroChallenge (HEC) értek el szép sikereket.

Sajnos az utóbbi években kellő támogatás híján kevés versenyen tudtunk részt venni, azt is többnyire saját zsebből tették tagjaink. Ennek ellenére is születtek szép eredményeink. 2017-ben 65 érmes helyezést szereztek versenyzőink!

Jelenleg 6 serdülő és ifi korosztályú tagunk van, hárman F1A, négyen F1H kategóriával foglalkoznak és többeket érdekel az F1S is. F1A-ban ketten válogatott kerettagok, készülnek az ifi VB-re (08.05-11., Bulgária), a felkészülés és a részvétel is hatalmas teher!

A VB mellett szeretnénk az idén mind az F1H EuroChallenge-ben, mind az F1A világkupában több versenyre eljutni értékes pontokat szerezni és az élmezőnybe kerülni! Ehhez 11 nemzetközi versenyt (melyekből 4 dupla, tehát valójában csak 7 alkalom) szeretnék a pályázatból finanszírozni (nevezési díjak, szállás és útiköltség).

Mind az F1A, mind az F1H kategóriában a sikeres versenyzéshez a meglévő modellpark mellett újabb, korszerűbb modellekre is szükség van, ehhez szeretnénk néhány alkatrészt is beszerezni. De legfontosabb egy GPS-es modellkereső rendszer lenne, hogy a rengeteg munkával megépített, drága modellek ne vesszenek el, ill. gyorsabban megtaláljuk őket a versenyeken!

Szeretnénk továbbá az új, olcsó és egyszerű F1S kategóriával megismerkedni és egyben népszerűsíteni is azt. Ezzel már a legfiatalabbak is belekóstolhatnak az elektromos, motoros repülésbe. Két modellhez való alkatrészt szeretnénk beszerezni.

Költségek: 

Nevezési díjak:

195 400 Ft

Szállásdíj:

90 000 Ft

Utazási költség:

245 000 Ft

Anyag, alkatrész:

225 600 Ft

Összesen:

756 000 Ft

Az igényel támogatás 500 000 Ft.

Mindez csak egy része az utánpótlás költségeknek, igyekszünk más pályázatokból is támogatni őket!

A jövő a fiataloké!

Kérjük, hogy sikeres versenyzésüket, szárnyaik bontogatását, modellező pályafutásukat támogatni szíveskedjenek! 

 

 

Értékelés: 

A pályázatnak örülünk és támogatjuk, azonban szükség van egy tétel excel táblázatra ami a tervezett költsgeket tartalmazza. Ajánlatokat is kérünk mellékelni ahol beszerzésről van szó. 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv