Várpalotai ifjúsági modellezők versenyeztetése

Pályázat neve: 
Várpalotai ifjúsági modellezők versenyeztetése
Pályázat státusza: 
Archív
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
46
Pályázó egyesület neve: 
Várpalotai Modellező és Tech SE
Taglétszám: 
15 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
393 750 Forint
Igényelt összeg: 
150 000 Forint
Teljes költség: 
543 750 Forint
Önrész aránya: 
72.41%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2018. 05. 07.
Záró dátum: 
2018. 10. 31.
Csúsztatható?: 
Igen
Ütemezés: 
3

A támogatásukat szeretnénk kérni a szabadon repülő (F1H kategória) versenyeken való részvétellel kapcsolatosan ifjúsági versenyzőink részére. Sikert sikerre halmozott a várpalotai klub, mind nemzetközi- és hazai szinten egyaránt. Ezt a hagyományt szeretnénk tovább folytatni, melynek apropóján legalább 6 európai (2x román, 2x szlovák, 2x szerb) és több hazai (7-8 verseny Szombathelytől Földesig az egész ország területén) rendezvénnyel terveztünk előzetesen. Ezen versenyeket összegezve ~8-10.000 km-es össztáv jön ki.

Klubunk összesen 5-6 fővel (3 felnőtt, 2-3 ifi) képviseltetné magát egyéni és csapat szinten is, ahol az elmúlt évek sikereit figyelembe véve minden esélyünk meg van a dobogós helyezések megszerzésére. Csak figyelembe véve a korábbi sikereket, egyesületünk csapata megszerezte: már az ifjúsági 1. helyezést hazai- és éves európai ranglistákon, valamint nem felnőtt korú versenyzőink a felnőtt mezőnyben is folyamatosan dobogós helyen végeztek. A felnőttek is sokszor voltak a ranglistán dobogós helyeken az év végén (pl. előző két évben felnőtt ezüst) és rengetek díjat hoztak el a versenyekről is.

 

A fentiek összegzése alapján igen nagy terhet ró egyesületünkre az ezen versenyekre való eljutás, részvétel, melyhez saját anyagi hozzájárulásunkon felül szükséges az Önök támogatása is. Bevételünk (tagdíjak, adó 1%) nagy része elmegy a műhelyünk bérleti- és könyvelői díjaira, valamint alapvető „építő” anyagok beszerzésére, ezért szükséges a szülők önzetlen segítsége is egy-egy versenyre való eljutás alkalmával, hisz a nevezési díjakról még nem is beszéltünk, ami alkalmanként akár ifik esetén 1-3000 Ft, míg felnőtteknek 3-6000 Ft.

Értékelés: 

A pályázat elfogadásra került, de kérjük, mellékekljétek részletesen a támogatni kívánt versenyzők nevét, a versenyek helyszínét, és az elszámolni kívánt költségeket excel formátumban. 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv