Repülő modellező utánpótlás nevelés 14 év alatti diákok számára.

Pályázat neve: 
Repülő modellező utánpótlás nevelés 14 év alatti diákok számára.
Pályázat státusza: 
Archív
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
62
Pályázó egyesület neve: 
Savaria Modellező Sportegyesület
Taglétszám: 
49 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
135 000 Forint
Igényelt összeg: 
315 000 Forint
Teljes költség: 
450 000 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2018. 05. 30
Kezdő időpont: 
2018. 09. 01.
Záró dátum: 
2018. 05. 30
Záró dátum: 
2019. 06. 15.
Csúsztatható?: 
Igen
Ütemezés: 
1

 

A 2017 évi MMSZ pályázat segítségével elindítottunk egy utánpótlás nevelésre alkalmas szakkörfoglalkozást. A helyszín a szombathelyi Agora kulturális központ. A foglalkozások szombatonként 9-12 óráig tartottak. Az iskolákban plakátokkal kampányoltunk, melynek eredményeképp 26 főre növekedett a serdülő taglétszám. Természetesen történtek lemorzsolódások, de így is 15 db A/3-as, az A/1-es modellnél egy kategóriával kisebb szabadonrepülő modell épült meg. Az idei pályázattal szeretnénk megvalósítani, hogy ezek a gyerek előrelépjenek, az F1H versenykategóriába. Az ehhez szükséges modellt megépítsék a tanév során, és a tanév véggén házi verseny keretében mérjék össze tudásukat.

 

A pályázat keretében szeretnénk az oktató számára tárgyi támogatást nyújtani, kizárólag a versenyzésével kapcsolatban, melynek ellentételezéseként a tudásának átadását, és a fiatalok nevelését kérjük. A diákok részére az építőanyagot biztosítjuk. Ezzel szeretnénk vonzóvá tenni diákok és oktató(k) számára ezt a szép technikai sportot.  

 

A programot 35 héten keresztül, hetente 1 alkalommal (szombaton 9-12 óráig) rendezzük. A szakkör helyszíne az Agora Savaria Sportház épületén belül kialakított modellező terem. 2018. szeptember 1-én indítjuk, és az iskolaév végével, 2019. június 15-el zárjuk. Ezen idő alatt készítik el a gyerekek F1H versenymodelljüket, illetve az újonnan érkező érdeklődők az első siklómodelljüket, illetve A/3 kategóriájú repülőjüket. A programot a meghívásos versenyünk megrendezésével zárjuk, melyen a szakkörön résztvevő gyerekek indulóként vesznek részt. A Vas megyei Szabadon repülő Bajnokságot a szombathelyi Reptéren kerül megrendezésre.

 

 A lebonyolítás eszköz szükséglete: sátor, padok, mobil WC, áramfejlesztő aggregátor, számítástechnikai eszközök (nyomtató, számítógép).

 

A dologi kiadások részét képezi: irodaszer, díjak, oklevelek.

Megjegyzés:

Egyesületünk 2017 évi mérlegét a felelősségvállalási nyilatkozathoz töltöttem fel, mert a fájlméret meghaladta a 2 MB, és így a mellékletekhez nem sikerült a feltöltés.

A megértést köszönöm.

 

 

Értékelés: 

A költségvetést kérem xls-ben, és tételesen miből hány db stb.

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv