Pentele Modellező SE fenntartás és utánpótlás bázis kialakítása

Pályázat neve: 
Pentele Modellező SE fenntartás és utánpótlás bázis kialakítása
Pályázat státusza: 
Archív
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
65
Pályázó egyesület neve: 
Pentele Modellező SE
Taglétszám: 
28 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
500 000 Forint
Igényelt összeg: 
450 000 Forint
Teljes költség: 
950 000 Forint
Önrész aránya: 
52.63%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2018. 10. 08
Kezdő időpont: 
2018. 04. 01.
Záró dátum: 
2018. 10. 08
Záró dátum: 
2018. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Egyesületünk 2018. júliusában sikeresen megrendezte a Pentele Kupát (Magyar Bajnoki 3. forduló) FSR-V 3,5 ccm, 7,5 ccm, 15 ccm és 27 ccm távirányítású robbanó motoros hajó kategóriában, mely 8 ország részvételével és a nemzetközi IMBRA szabályzatának megfelelően zajlott. A Magyar Modellező Szövetség magas színvonalú rendezvénynek értékelte az eseményt elnyerve ezzel a következő évi megrendezés jogát, melyet ezúton is köszönünk.


A fentiek tükrében az egyesület célja minél több magyar bajnoki futam és nemzetközi verseny megrendezése, melynek alapfeltétele a rendezvényekhez szükséges technikai feltétel biztosítása: stég, indító, állás, start hely, időmérő stb… beszerzése, legyártása (jelenleg is folyamatban van egy 18 m x 1,60 m-es fémszerkezetű mobil starthely legyártása), melyhez az egyesület önerővel rendelkezik, de a magas költségek miatt kérjük a Magyar Modellező Szövetség anyagi támogatását.

 

Hosszú távú célkitűzésünk továbbá új tagok toborzása és egy stabil utánpótlás bázis megteremtése ezzel is népszerűsítve a sportágat. Ennek alap feltétele a modellező eszközök, alkatrészek beszerzése, hogy az érdeklődők kipróbálhassák őket és a későbbiekben az egyesületünk színeiben versenyeken indulhassanak. Ezek összességében komoly anyagi terhet jelentenek az egyesület tagjai részére, ezért kérnénk a Szövetség segítségét a fentiek megvalósítása érdekében.

 

Üdvözlettel:

Szabad Zoltán

elnök

 

 

 

Melléklet: 
Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép