Serdülő szakkörtagok számára F1H versenymodell beszerzése

Pályázat neve: 
Serdülő szakkörtagok számára F1H versenymodell beszerzése
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
71
Pályázó egyesület neve: 
Savaria Modellező Sportegyesület
Taglétszám: 
48 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
138 240 Forint
Igényelt összeg: 
322 560 Forint
Teljes költség: 
460 800 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2018. 12. 26
Kezdő időpont: 
2018. 12. 27.
Záró dátum: 
2018. 12. 26
Záró dátum: 
2019. 01. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

 

A 2017 évi MMSZ pályázat segítségével elindítottuk az utánpótlás nevelésre hivatott szakkörfoglalkozást. A 2018-as évben már versenyen is indultak a szakkörtagok közül hárman. A legfontosabb versenyünk volt a serdülő országos bajnokság, ahol egyéniben és csapatban is a dobogő legfelső fokán állhattak szakkörünk tagjai.

 

A gyermekek megfelelő fejlődéséhez szükséges hogy megismerjék és használják a legújabb ismereteket és technikákat. A sok-sok edzés és versenyzés eredményesebbé válásához modern szabadon repülő modellekre lenne szükség. Jelenlegi helyzetben csak nagyon korlátozottan tudjuk biztosítani a szakkör keretein belül a kornak megfelelő technikai megoldásokat, anyagokat, technikákat.

 

Az elméleti tudást, és a profi versenyzéshez szükséges ismereteket át tudjuk adni, viszont forrás hiányában, nemzetközi versenyzésre alkalmas modellt nem. A megfelelő carbon technikával, modern elektronikával ellátott gépeket csak az orosz és ukrán gyártóknál lehet beszerezni. Egy ilyen minden igényünket kielégítő modell ára 600-750 Euró. Ezt egyesületünk, valamint a versenyző gyermek nem tudják finanszírozni. Egy ilyen gép hatalmas fejlődést tud generálni mind a klubban a gyermekek körében, mind a magyar szabadon repülő versenysportban. Terveink szerint 2 db ilyen modell beszerzésére szeretnénk pályázni. A modelleket a szakkörtagok tudása, szorgalmuk alapján kiválasztott gyermekek használhatnának a hazai és nemzetközi versenyeken. A kiválasztás lényege, hogy a diákok háziverseny keretében mérik össze tudásukat és bizonyítják rátermettségüket. Az itt megszerzett tudás, tapasztalat és nem utolsó sorban reményeink szerinti sikerélmény, nagyban hozzá fog járulni az ifjúsági és felnőtt versenyzői létszám minőségi növeléséhez!

 

Értékelés: 

182495 ft fizetve 

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép