F3K DLG Kategória népszerűsítése ZVMK

Pályázat neve: 
F3K DLG Kategória népszerűsítése ZVMK
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
75
Pályázó egyesület neve: 
Zalaegerszeg Városi Modellező Kl
Taglétszám: 
24 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
103 500 Forint
Igényelt összeg: 
240 000 Forint
Teljes költség: 
343 500 Forint
Önrész aránya: 
30.13%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2019. 01. 15
Kezdő időpont: 
2019. 01. 15.
Záró dátum: 
2019. 01. 15
Záró dátum: 
2019. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Az F3K kategória napjaink egyik legnagyobb ütemben fejlődő kategória a repülőmodellezők körében, ami hazánkban is egyre nagyobb létszámú modellezőtábor műveli.

A Zalaegerszeg Városi Modellező Klub RC modellező tagjai közül többen is rendelkeznek már F3K modellel, és a klub aktív szabadonrepülő kategóriában versenyző ifjúsági és felnőtt modellezői közül többen is érdeklődnek a kategória iránt.

Ezzel a pályázattal szeretnénk támogatni klubtagjainkat, hogy bele merjenek vágni egy ilyen kategóriájú modell építésébe, és ez az ifjúsági (és serdülő) tagoknak minél kisebb anyagi teher legyen.

A piacon elérhető modellek közül a Vick Alt DLG építődobozt vásárolnánk meg és hozzá Turnigy TGY-i6 távirányítót, ami a kezdéshez bőven elegendő lenne.

Részletesebb költségvetést lsd. a mellékelt táblázatban.

Az újonan beszerzett modellekkel a versenyzők a szezon második felében már részt vehetnek az F3K mini kategória versenyein, és a mezőny bővülne így 2-3 ifjúsági versenyzővel is!

 

Az új modellek beszerzése mellett klubunk 2019. augusztus 3-án F3K nyilt nemzetközi versenyt rendez a zalaegerszegi repülőtéren.

Pályázatunkkal szeretnénk a versenyt minél színvonalasabbá tenni, mint például a klubunk kelléktárából hiányzó pavilon, illetve kempingszékek, amelyeket más általunk rendezett versenyekre is el tudnánk vinni.

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép