Időmérő program beszerzése

Pályázat neve: 
Időmérő program beszerzése
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
76
Pályázó egyesület neve: 
Trabiring Modellező Egyesület
Taglétszám: 
31 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
59 466 Forint
Igényelt összeg: 
138 754 Forint
Teljes költség: 
198 220 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2019. 01. 30
Kezdő időpont: 
2019. 01. 30.
Záró dátum: 
2019. 01. 30
Záró dátum: 
2019. 02. 15.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1
Egyesületünk 2010 óta szervez 1:5 kategóriában időmérésekkel egybekötött versenyeket, 2013 óta Magyar bajnokság keretei között. Eleinte csak Off-Road, később On-Road, 2019-től pedig Rally kategóriákban is. Ami évente legalább 12 rendezvényt jelent.

 

A versenyeken az időméréshez használt ingyenes elérhető programok tudása nem elegendő, már nem elégitik ki a mai kor igényeit. Az Egyesület elkötelezett a jogtiszta működés mellet és elutasítja a software kalózkodást.

 

A nemzetközi versenyeken kvázi standard-ként használt rc-timing alakalmazás beszerzésével nagy mértékben tudnánk növelni a rendezvényeink színvonalát, valamint lehetőséget teremthetünk nemzetközi rendezvények szervezésére.
A program a mai kor technikai szintjének megfelelően képes online regisztrációra, a verseny online követhető az interneten és a helyszínen mobiltelefonos alkalmazáson keresztül tudják a nézők és a versenyzők a részletes verseny eredményeket követni.
Ennek a beszerzésnek nagy előnye, ha magas látogatottságú rendezvényeken, . pld Auto-Motor Tuning Show, Nagy Sportágválasztó,, a nézők bevonása sokkal könnyebb, ezáltal a modellsport népszerűsítése, ami az Egyesület alapvető célja, egyszerűbb.

 

Eddig a program megvásárlására nem volt lehetőségünk a magas költségek miatt, most ehhez kérünk támogatást a Szövetségtől. A többi szükséges eszközt, hardware és humán erőforrást Egyesületünk biztosítja. Az eszköz, nagymértékben hozzájárulna a modellezők versenyélményéhez.

 

A fejlesztés az egész 1:5-s autómodellezés javára válna és éventei tucatnyi rendezvényen tudnánk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

 

 A pályázathoz csatoltam a program fejlesztőjének ajánlatát. Ők a gyártók, és jelenleg az egyetlen hivatalos szállítói a programnak. Az ajánlat két darab liszensz beszerzésére vonatkozik, ezért ennek a felével kalkuláltam a támogatás és az önrész összegét.

 

 Az ajánlatban szereplő összeget, napi árfolyamon (1€=317,15Ft) számoltám át forintra és eszerint adtam meg a pályázati anyagban.
Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv