Modellmotor beszerzés

Pályázat neve: 
Modellmotor beszerzés
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
79
Pályázó egyesület neve: 
Budapesti Modellező Sportegyesület
Taglétszám: 
104 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
72 286 Forint
Igényelt összeg: 
166 000 Forint
Teljes költség: 
238 286 Forint
Önrész aránya: 
30.34%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2019. 03. 14
Kezdő időpont: 
2019. 03. 14.
Záró dátum: 
2019. 03. 14
Záró dátum: 
2019. 04. 14.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Elnökség!

Klubunk vezetősége úgy határozott, hogy a minden évi modellező táborunk, de elsősorban a sikeres "Régi Rubik Repülők" emléknapunk  lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges egy 60 ccm-is benzines motor beszerzése - egyetlen vontatónkhoz - melynek önerőből vásárolt motorja már elhasználódott. Klubunkban legalább 6 db scale vitorlázó van üzemképesen és ezek bizony a földön maradnak vontató nélkül. A vontató pilótája, klubtársunk, aki most lett apuka, így a beruházást nem tudta volna vállalni.

A motor mellett rendeltünk karbon futóművet, kerekeket, akkumulátort, mely kiegészítők szintén a vontató biztonságos üzemeléséhez voltak szükségesek. Ezek ára nagyjából megegyezik az önrész mértékével, amit vezetőségünk a klub költségvetése terhére vállalt. Itt még figyelembe kell venni, hogy klubtársunk egy új (nagyobb) szárnyat is épít a biztonságos leszállások miatt és a kisebb modellekhez szükséges kisebb sebességekhez.

Ehhez a beruházáshoz kérjük a Szövetség támogatását.

A motort már megvásároltuk. Számláját mellékeltem. A Forintosításnál az OTP egyenlegközlő levelében látható összeget vettem figyelembe, melyet mellékeltem, de kérem bizalmasan kezelni.

Előre is köszönettel

Török László BPMSE, Elnök

 

Melléklet: 
Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép