Időmérő program beszerzése

Pályázat neve: 
Időmérő program beszerzése
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
80
Pályázó egyesület neve: 
RC Off-Road Autómod. E.
Taglétszám: 
40 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
71 895 Forint
Igényelt összeg: 
167 754 Forint
Teljes költség: 
239 649 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2019. 03. 21
Kezdő időpont: 
2019. 03. 21.
Záró dátum: 
2019. 03. 21
Záró dátum: 
2019. 09. 30.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

 Egyesületünk 16 éve rendez időmérésekkel egybekötött versenyeket, jellemzően Magyar bajnokság keretei között. Az idei évben kizárólag a Magyar Bajnokság futamainak a megrendezésére kerül sor.

 Az időméréshez szükséges eszközök közül a három gyári időmérő hurokkal már rendelkezünk, megvásároltuk a 2016-os évben. Jeladókkal a versenyzők rendelkeznek. A szükséges informatikai eszközök biztosítását szintén saját erőből valósítottuk meg.

 A 2017-es év folyamán az MMSZ támogatásával sikerült megvásárolnunk egy RC4 Decodert.

 A teljes infrastruktúrához, már csak egy korszerű időmérő program szükséges.

 Az ajánlatban szereplő program nevezések a on-line begyűjtésén kívül képes, a csoportbeosztások, az időtábla, és összesítés automatikus elkészítésére, azonnal frissítésére, a teljes verseny levezénylésére.

 Az on-line rendszernek köszönhetően a versenyzők a helyszínen, illetve a világon bárhol, valós időben nyomon követhetik a verseny eredményeket, helyszíni azonnali információ megosztás mellet, az archívumban, visszamenőleg is elérhető marad, minden adat.

 A nemzetközi versenyeken kvázi standard-ként használt rc-timing alkalmazás beszerzésével nagymértékben tudnánk növelni a rendezvényeink színvonalát, valamint ez egyik feltétele a  nemzetközi rendezvények szervezésére. 

 Ennek a beszerzésnek nagy előnye, ha magas látogatottságú rendezvényeken, a nézők bevonása sokkal könnyebb, ezáltal a modellsport népszerűsítése, ami az Egyesület alapvető célja, egyszerűbb. 

 Eddig a program megvásárlására nem volt lehetőségünk a magas költségek miatt, most ehhez kérünk támogatást a Szövetségtől. A többi szükséges eszközt, hardware és humán erőforrást Egyesületünk biztosítja. Az eszköz, nagymértékben hozzájárulna a modellezők versenyélményéhez. 

 A fejlesztés az egész 1:8-s autómodellezés javára válna, és minden évben, tucatnyi rendezvényen tudnánk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. 

 Az eszköz, nagymértékben hozzájárulna a modellezők versenyre való magas szintű felkészüléséhez. Továbbá az utánpótlás és, az ifi junior neveléshez. Mivel az eddig is ingyenesen látogatható, bevétel nélküli rendezvényeinken, nyílt napjainkon, tudnák biztosítani az időmérést, melyhez a fentebb jelölt infrastruktúrát és humán erőforrást egyesületünk biztosítaná, térítés mentesen, csupán a korszerű időmérő program hiányzik a megvalósításhoz.

 Megítélésem szerint, mintegy 100 modellezőt érintene a fejlesztés, melynek nagyságrendileg, az egyharmada kerülne ki az ifjúsági, és junior korosztályból.

 A pályázathoz csatoltam a program fejlesztőjének (RC-Timing) ajánlatát. Ők a gyártók, és jelenleg az egyetlen hivatalos szállítói a programnak. Az ajánlat egy darab liszensz beszerzésére vonatkozik.

 Az ajánlatban szereplő összeget, napi eladási árfolyamon (1€=314,50Ft) számoltam át forintra, valamint hozzáadtam a kötelezően fizetendő Áfa mértékét 27%, és eszerint adtam meg a pályázati anyagban.

 

Fally György
RC Off-Road Autómodellező Egyesület elnök

 

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv