Pálya kiszolgáló létesítmény boxutca

Pályázat neve: 
Pálya kiszolgáló létesítmény boxutca
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
98
Pályázó egyesület neve: 
Homokbödöge Sport Klub
Taglétszám: 
19 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
109 500 Forint
Igényelt összeg: 
254 926 Forint
Teljes költség: 
364 426 Forint
Önrész aránya: 
30.05%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2019. 05. 14
Kezdő időpont: 
2019. 04. 01.
Záró dátum: 
2019. 05. 14
Záró dátum: 
2019. 06. 15.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tc MMSZ Elnökség !

 

A Homokbödöge  Sport Klub 2017-ben szerveződött újjá a Pame Rc fúzionálásával többek között azzal a céllal, hogy üzemeltesse az RC autómodell-pályát a Homokbödögei sportpálya mellett, ott lehetőséget biztosítson a tagság és az érdeklődök számára kreatív és hasznos időtöltésre szórakozásra, versenyzésre. Az eltelt időszakban fejlesztésre került a pálya biztonsága, technikásabbá és látványosabbá vált a pálya nyomvonala.
Az épített boxutca faszerkezete sajnos az időjárásnak és a „gazdátlan” időszak következményeként szinte teljesen használhatatlanná vált, felújítása teljesen gazdaságtalan,
feltétlenül indokolt az újraépítése. A tervezett beruházás vasszerkezetből készülne hogy tartós és időálló legyen. Szerkezet összeállítása vállalkozó bevonásával történik, mivel nem rendelkezünk szakmai és tárgyi feltételekkel (hegesztő, daraboló és csiszoló géppel). A vállalkozó a tervek alapján csatolja az elkészítés árajánlatát. Munkadíjjal és gépköltséggel nem számoltunk, csak olyan fázisoknál ahol a tagság ezeket önerőből nem tudja megoldani.

Tervezett értéke:        269
.926,- Ft
Vállalt önrész: 30 %       81.000,- Ft

A versenyeken való részvételek szabadtéren zajlanak ahol a versenyzők ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (eső,szél, nap), ezért szeretnénk beszerezni olyan összecsukható
sátrat amely ezek ellen védelmet tud biztosítani. Továbbá ezt a sátrat fel tudjuk használni, hogy a hazai rendezésű versenyeiken az időmérést végzők személyeknek és technikának megfelelő védelmet tudjunk bíztosítani.

Tervezett értéke:        94.500,- Ft
Vállalt önrész: 30 %     28.500,- Ft


Sajnos a Klub anyagi keretei szűkösek a bevételek alig fedezik a fenntartási költségeket a beruházásokra már nem tudjuk biztosítani a pénzügyi fedezetet. A Szövetség által biztosított lehetőség miatt szeretnénk pályázni támogatásra a beruházás kivitelezésére, melyhez csatoljuk a szükséges dokumentumokat.


Köszönettel: Homokbödöge Sport Klub
                     Varga Balázs elnök

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép