Létesítmény korszerűsítés, konténer vásárlás

Pályázat neve: 
Létesítmény korszerűsítés, konténer vásárlás
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
147
Pályázó egyesület neve: 
Spurkerék Modellező SE.
Taglétszám: 
28 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
419 100 Forint
Igényelt összeg: 
977 900 Forint
Teljes költség: 
1 397 000 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2021. 08. 26
Kezdő időpont: 
2021. 09. 01.
Záró dátum: 
2021. 08. 26
Záró dátum: 
2022. 04. 30.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt MMSZ vezetőség!

 Az egyesület 2010 augusztusában alakult 13 fővel azzal a céllal, hogy tagjaink megfelelő körülmények között egyesület keretein belül tudják űzni ezt a sportot. Kezdetben mostoha körülmények között, de annál nagyobb kitartással és lelkesedéssel. Csapatunk több hullámvölgyön, csalódáson is túltette magát és újult erővel, mert nagyot álmodni. Több éves kitartó munka eredménye hogy 2019 végétől lehetőséget kaptunk egy saját építésű és fenntartású autómodell pálya kialakítására. Súlyos összeget felemésztő gépi földmunka miatt sajnos kevesebb jutott már a versenyrendezéshez szükséges elemek (versenyzői emelvény) befejezésére. Ezért a segítő támogatásért pályázatot nyújtunk be szövetségünk felé.

Az építőiparban történt drasztikus munka és anyag áremelkedés következtében módosítanunk kellett az eredeti elképzelésen. Az egyesület 45 lábas tengeri konténerét alapul felhasználva egy másik 40 lábas konténert ráhelyezve (tervezői jóváhagyással) emelvényé alakítanánk. A további átalakítási munkálatokat (oldalablakok, merevítések, lépcső, korlát kialakítás) a tagok társadalmi munkával és egyesületi önerőből finanszíroznánk. A konténer vásárlásra kért legkedvezőbb ajánlatot fogadtuk el. (Csatoljuk az árajánlatot)

Indoklás: Egyesületi pálya sikeres működtetésének nélkülözhetetlen eszköze egy megfelelően kialakított emelvény lenne, mely hosszútávon rendszeresen tudnánk használni. Az autómodellezésben fontos, hogy a versenyzők kellő magasságból, a pálya egészét jól belátva irányítsák a modellautóikat, csökkentve ezzel a balesetveszélyes helyzeteket. A Tavasszal induló modellező szakkör helyszíne is a modellpálya lenne. A 2022 Magyar Bajnoki futamban debütáló pályánk szabályzat szerinti megfelelésének egyik fő feltétele a megfelelő emelvény. Mivel a további átalakítási munkák és lépcső kialakítás sok időt igényel, és közeleg a kitűzött versenyek időpontja, ezért kérnénk az MMSZ vezetőségét, lehetőséghez képest mihamarabbi bírálja el pályázatunkat.

Pályázatunkban szereplő konténer előfinanszírozással történő megvételéhez tisztelettel kérnénk az MMSZ támogatását.

 

Köszönettel Bánki Ede (elnök)

Spurkerék Modellező Sportegyesület.

Értékelés: 

 

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép