Off Road modell beszerzés

Pályázat neve: 
Off Road modell beszerzés
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
168
Pályázó egyesület neve: 
RC Off-Road Autómod. E.
Taglétszám: 
39 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
373 838 Forint
Igényelt összeg: 
1 121 515 Forint
Teljes költség: 
1 495 353 Forint
Önrész aránya: 
25.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 01. 14
Kezdő időpont: 
2022. 01. 14.
Záró dátum: 
2022. 01. 14
Záró dátum: 
2022. 03. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Magyar Modellező Szövetség!

Az Rc Off-Road Autómodellező Egyesület évente rendszeresen tart nyílt napokat, szabadedzéseket, bemutatókat különböző nagy látogatottságú rendezvényeken. A két Covidos év miatt ez a rendszer ideiglenesen kissé átszerveződött, a saját kültéri műfüves pályánkra, ahol nyílt napokat tartottunk, magas látogatottsági létszámmal. A nyílt napokat nem csak meghirdettük, de felkutattunk modellező baráti társaságokat az ország területén, és meghívtuk őket, nézzék meg, próbálják ki, hogyan megy ez, épített pályán, akár verseny körülmények közt is. Ebben az időszakban Groupama Arénában is sikerült bemutatni nagyobb tömeg előtt szeretett sportágunkat.

A rendezvényeken a látogatóknak, saját modelljeik mellett, lehetőséget kínálunk a más modellautók kipróbálására. Erre a célra tartunk, korábban saját forrásból beszerzett 4 db modellt, melyeknek a képességei erősen korlátozottak a versenygépekhez képest. A tehetségesebb pilótáknak, tagjaink, versenyzőink saját versenyre felkészített technikáját szoktuk átadni. A sok év, és sok rendezvény alkalmával, illetve a megemelkedett árak miatt, ez összeségében igen komoly anyagi terhet jelentett a kölcsönadó tagjaink számára. A pályánkon rendezett három nyíltnap alkalmával, számos tehetséges fiatalnak biztosítottunk lehetőséget, komoly verseny technika kipróbálására. A nyíltnapok sikerének köszönhetően, már a téli sorozatunkba is sikerült új versenyzőket bevonzani, illetve számos modellező, aki eddig nem versenyzett jelezte, hogy a 2022-es nyári sorozaton el fog indulni. A fentieknek köszönhetően a 2021-es évben több modellezőt sikerűt a versenyzésbe bevonzani, mint a korábbi években.

A 2022-es év folyamán kívánunk fejleszteni, és pályázni 2db komplett 1/8-as versenytechnika beszerzésére. A két modell levenné a kölcsönadó tagok válláról az anyagi terhet, illetve az utánpótlás tehetségesebb pilótái számára, felügyelet mellett komplett versenyekre is át tudnánk adni a technikát. Mindkét modellért egy-egy tapasztalt, és az utánpótlás nevelésben eddig is aktívan résztvevő tagunk lesz a felelős.  Teljeskörűen felelnek a megépítésért, az állagmegőrzésért, a mentorálásért, illetve, hogy minden esetben, naprakészen, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban bevethetőek legyenek a modellek.

A beszerzést csak a pályázat elfogadása után tudjuk elindítani, melyhez Egyesületünk 25%-os önrészesedét tud biztosítani.

Az két modell beszerzése önerőből nem lehetséges, a rendelkezésünkre álló anyagi keretből. Ezért kérjük a Szövetség támogatását a projekthez!

A teljes költség 1 495 353 Ft, Önrész: 373 838 Ft, Kért támogatás: 1 121 515 Ft

Ajánlat csatolva.

 

Kérem a tisztelt Elnökséget, hogy a fenti szempontok figyelembevételével hozza meg döntését.

Üdvözlettel:

Fally György

elnök

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép