Versenyrendezés és versenyrendezési eszközök fejlesztése 2022

Pályázat neve: 
Versenyrendezés és versenyrendezési eszközök fejlesztése 2022
Pályázat státusza: 
Finanszírozott
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
192
Pályázó egyesület neve: 
Herendi Modellező SE
Taglétszám: 
24 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
141 107 Forint
Igényelt összeg: 
423 320 Forint
Teljes költség: 
564 427 Forint
Önrész aránya: 
25.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 03. 20
Kezdő időpont: 
2022. 03. 01.
Záró dátum: 
2022. 03. 20
Záró dátum: 
2022. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Elnökség!

 

Egyesületünk 1992 óta rendez versenyeket mind szabadonrepülő (Herend Kupa, Dunántúl Bajnokság, Tél Kupa, HEC finálé), mind RC (Debreczeni Emlékv. antik, F5J és F5J-400,  korábban F3J is) kategóriákban. A Herend Kupát 31. alkalommal, ismét világkupa fordulóként rendezzük meg!

 

Sajnos a versenyrendezés egyre nehezebb!

 

Megfelelő terület, engedélyek, időmérők, stb. mellett technikai eszközökre is szükség van, különösen a nagyobb létszámú nemzetközi és színvonalas versenyek esetén.

Megfelelő eszközökből sosincs elég, a meglévők fogynak, elhasználódnak, elengedhetetlen apránként pótolni, bővíteni őket. Bizonyos dolgokat a szabályzatok is előírnak!

5 db távcsövet szeretnénk (több kellene, de többre most sincs keret) állvánnyal és hozzávaló adapterrel. Egy komolyabb szélmérőre és 10 db stopperre is szükség van.

Flipchart tábla az eredmények és az egyéb fontos információk kihelyezésére.

A startlapokhoz használt felírótábláink is elhasználódtak, pótolni kell őket.

Minden versenyen elengedhetetlen a megfelelő hangosítás. A meglévő rendszert szeretnénk továbbfejleszteni egy mobil PA (akkus) hangosító berendezéssel. Ezek az eszközök bemutatókon is remekül használhatók.

 

A szabadonrepülő versenyek rendezésének legnagyobb problémája a megfelelő és engedélyezett terület hiánya! Jelenleg az egyetlen hazai reptér ahova mehetünk, a Tapolcai, ezen kívül tavaly minden verseny Nagyszalontán volt, még az OB is! Tapolcán sem egyszerű a helyzet, mert nemzeti park és két éve ismét aktívan működik a reptér, tavaly óta pedig napi 50e Ft reptérhasználati díjat kérnek! Ezt egy hazai, különösen utánpótlás versenyen lehetetlen kigazdálkodni!

A Herend Kupa mellett a Dunántúl Bajnokságot is évtizedek óta rendezzük! A reptérhasználati díjakhoz, az ifik és serdülők díjazásához, valamint mobil WC bérléshez kérünk támogatást!

A Dunántúl Bajnokságon az időmérők is tiszteletdíj nélkül segítik a versenyt, szeretnénk legalább útiköltséget biztosítani számukra.


Részletes költségvetés mellékelve!

 

Kérjük a tisztelt Elnökséget, versenyrendezési és eszközbeszerzési pályázatunkat támogatni szíveskedjen, hogy továbbra is színvonalas versenyeket rendezhessünk!

 

Köszönettel:
Kerner Ferenc
Herendi Modellező SE elnök

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv