Téli Autós Magyar Bajnokság 2022/23 Szakági pályázat keretében

Pályázat neve: 
Téli Autós Magyar Bajnokság 2022/23 Szakági pályázat keretében
Pályázat státusza: 
Finanszírozott
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
211
Pályázó egyesület neve: 
RC Off-Road Autómod. E.
Taglétszám: 
31 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
261 736 Forint
Igényelt összeg: 
610 718 Forint
Teljes költség: 
872 454 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 09. 20
Kezdő időpont: 
2022. 09. 20.
Záró dátum: 
2022. 09. 20
Záró dátum: 
2023. 04. 30.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Egyesületünk 19 éve rendez időmérésekkel egybekötött versenyeket, jellemzően a nyári kültéri Magyar Bajnokság keretei között. Illetve a 2021-22 -es hiány pótló egyben sikeres téli szezon is színesítette már a palettát.

 

Az tavalyi évben az akkor már a négy éve nem létező téli a Téli Autós Magyar Bajnokság megrendezésére adtunk be ajánlatot a szövetségnek.

Ajánlatunk pozitív elbírálása után, megbízást megkaptuk 3 idényre (vagyis a 2021-22-23-ban kezdődő idényre).

 

Egyesületünk elsődleges célja az utánpótlás nevelés!!!!!!!!!

 

Az tavalyi és idei nyár folyamán, számos baráti kőrben működő modellezős társaságot kutatott fel egyesületünk, és látott vendégül kültéri pályánkon. Nyílt napok keretében adtunk nekik kipróbálható ízelítőt, a szervezett modellezésből, versenyzésből.

Ügy látjuk, és gondoljuk, hogy a nyári nyíltnapos, és téli kampányunk eredménye, az utóbbi évek legnagyobb lehetőségét, esélyét valósította meg az utánpótlás neveléshez.

Mindezt alátámasztják az első téli évad attraktív számai, melynek eredményét táblázat formájában csatolok pályázatunkhoz.

 

Az első téli évad meglehetősen sikeres lett, hozta a hozzáfűzőt eredményeket és számokat.

A magas részvételi aránynak köszönhetően, költöznünk is kellett, egy nagyobb csarnokba, a komfortos rendezés, lebonyolítás, és a megnövekedett igények kielégítésének érdekében.

 

A nagyobb csarnok és a közel kétszer akkora pálya újabb kihívások elé támasztotta egyesületünket.

 

A tavaly vásárolt szőnyegnek közel a kétszeresét kellett leterítenünk, melyet korábban vásárolt régi használt szőnyegünk használatával oldottuk meg.

 

A téli sorozattal nem ért véget a csarnok és a szőnyeg használata, hisz a nyár folyamán is több sikeres szabadedzést tartottunk, mivel igény mutatkozott rá.

 

Sajnos ekkora igénybevétel mellett a régi saját szőnyeg, és a tavaly vásárolt 420 négyzetméterből is 120 négyzetméter olyan szinten elhasználódott, hogy indokolt a frissítése.

Az elhasználódás ekkora igénybevétel mellett teljesen természetes, mindig minden esetben nagyon vigyáztunk eszközeinkre. 

 

A tavaly vásárolt szőnyeg 783 484 Ft-ba került, melyhez pályázat keretében 548 439 Ft támogatást kaptunk a Szövetségtől.

A fenti okok miatt, Egyesületünk, újabb 360 négyzetméter nemzetközileg elismert elfogadott, a tavalyival megegyező, szőnyeget kíván beszerezni. 120 négyzetméter a csere, és 240 négyzetméter pályabővítés a megnövekedett igények kielégítésére.

Ehhez a beruházáshoz kérjük a Szövetség támogatását.

A kizárólagos európai forgalmazó ajánlatát csatolom a pályázathoz.

3 x (30x4 méteres tekercs) + szállítás 2102,3 € mai árfolyamon 872 454 Ft

 

Továbbá újabb pályaelemek (pl. siratófal ) gyártásába kezdtünk, melyeket önerőből oldunk meg, nem kívánunk támogatást kérni rá.

Bízva pozitív elbírálásukban és támogatásukban!

Köszönettel és üdvözlettel:

Fally György

RC Off-Road Autómodellező Egyesület.

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép