Utánpótlás Nevelés 2022 Verseny és bemutató modell beszerzés

Pályázat neve: 
Utánpótlás Nevelés 2022 Verseny és bemutató modell beszerzés
Pályázat státusza: 
Beadott
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
214
Pályázó egyesület neve: 
Homokbödöge Sport Klub
Taglétszám: 
23 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
150 000 Forint
Igényelt összeg: 
595 000 Forint
Teljes költség: 
745 000 Forint
Önrész aránya: 
20.13%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 09. 27
Kezdő időpont: 
2022. 11. 01.
Záró dátum: 
2022. 09. 27
Záró dátum: 
2023. 02. 01.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Magyar Modellező Szövetség!

 

Az évek folyamán a klub által tartott rendezvényeken és versenyeken számos fiatal mutatott érdeklődést és kóstolt bele az autómodellezés szépségeibe és örömében, amit a klubtagok által rendelkezésre bocsájtott saját modellek használatával megtapasztalhattak
Ennek következményeként az idei évadban már négy junior versenyzőnk vett részt a 1/8 Off-Road Magyar Bajnokságban ahol eredményesen szerepeltek és megszerezték a Magyar bajnoki címet, Fekete Hunor személyében, továbbá a 3.; 4.; 7.;. helyezéseket. Az elért eredmények mutatják, hogy a klub eredményes munkát végez az utánpótlás nevelésben.
A 2023-as év folyamán szeretnénk további támogatást versenyzési lehetőséget biztosítani azoknak az érdeklődő és ambiciózus fiataloknak, akiket érdekel a modellezés, de sajnos anyagi lehetőségeik miatt sajnos nem tudják vállalni a jelentősen magas, megnövekedett költségeket. Sajnos egyesületünk nem rendelkezik olyan modellekkel, amelyet az érdeklődök rendelkezésére tudna bocsájtani, ezért pályázunk 2db komplett 1/8-as versenyzésre is alkalmas technika beszerzésére. A két modell lehetővé tenné, hogy további fiatalokkal kedveltessük meg a sportágat és legyen lehetőség még több rendezvényen szerepelni népszerűsíteni az autómodellezést, kipróbálási lehetőséget biztosítani az érdeklődőknek.
Az utánpótlás pilótái számára, felügyelet mellett a versenyekre is átadnánk a technikát ezzel csökkentve a szülők anyagi terheit is. A modellek felkészítésében és karbantartásában tapasztalt, és az utánpótlás nevelésben eddig is aktívan résztvevő tagjaink lesznek a felelősök.  Teljes körűen felelnek a megépítésért, az állagmegőrzésért, a mentorálasért, illetve, hogy minden esetben, naprakészen, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban legyenek a modellek.

A beszerzést csak a pályázat elfogadása után tudjuk elindítani, melyhez Egyesületünk a szükséges 20%-os önrészt tudja biztosítani.

A két modell beszerzése önerőből nem lehetséges, a rendelkezésünkre álló anyagi keretből. Ezért kérjük a Szövetség támogatását a projekthez!
A választott modell műszaki és technikai paraméterei megfelelőek, az alkatrész ellátás biztosított és ár-érték arányban a legjobb paramétereket mutatja más típusokhoz képest. Jelenleg több aktivan versenyző modellező is ezt a tipust használja. A tipus erősségét alkalmasságát alátámasztja az is, hogy a 2022 évi 1/8 E-buggy europa bajnokságon 1.helyezett pilóta is ez a tipus racing verzióját használta. 

A teljes költség  746400  Ft, Önrész:  150000  Ft, Kért támogatás:    596400  Ft

Ajánlat csatolva. EUR árfolyam 400,- Ft

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép