BPMSE antik ifjusági tábor

Pályázat neve: 
BPMSE antik ifjusági tábor
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
238
Pályázó egyesület neve: 
Budapesti Modellező Sportegyesület
Taglétszám: 
85 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
858 771 Forint
Igényelt összeg: 
300 000 Forint
Teljes költség: 
1 158 771 Forint
Önrész aránya: 
74.11%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2023. 11. 10
Kezdő időpont: 
2023. 07. 21.
Záró dátum: 
2023. 11. 10
Záró dátum: 
2023. 07. 30.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Elnökség!

Az antik szakági fejlesztési tervünkben és a jóváhagyott éves költségtervben is szereplő ifjúsági táborunkat, Gyönygyös Pipishegy repülőterén, sikeresen megtartottuk a tervezett 2023. július 21-30-a között.

A táborban 9 serdülő korú - és már versenyeken is induló növendékünk vett rész szüleikkel, oktatóikkal együtt. A tábor teljes létszáma 60 fő volt, amelyben nagy örömünkre más egyesületek tagjai is részt vettek.

Kitűzött céljainkat elértük, amelyek közül a fiatalok antik szakágban folyó versenyzésbe vonásán kívül fontos szempont volt, hogy más kategóriákkal is ismerkedhessenek. Ezért volt lényeges a sok résztvevő, mert így volt biztosított, hogy a rádióirányítású repülő kategóriák szinte mindegyikét láthassák testközelből. További célunk volt fiataljaink sportrepüléssel történő megismertetése, amelyben 5 pilóta-modellező klubtársaink önzetlen segítségét élvezhettük. Számunkra nagyon fontos, hogy ebben a legfogékonyabb korban megmutathassuk nekik az összes lehetőséget, amelyből később kiválaszthassák a számukra legkedvesebbet és szolgálhassuk ezzel a magyar sportrepülés ügyét is.

Nem kevésbé volt fontos számunkra növendékeink közösségben, versenyeken, biztonságos repülésben mutatott fegyelmezett viselkedésének csiszolása is.

A projekt legnagyobb nyertese azért az antiik szakág, ahol ebben az évben már 12 ifikorú versenyző indult versenyeinken. Két kategóriában is hirdethetünk ranglista alapú ifi országos bajnokot. Legeredményesebb serdülő korú versenyzőnk Fejér Benedek, aki IMAC Basic és Antik Electro Rubber kategóriában is Országos bajnoki címet nyert, amiért köszönet Fejér András apukának és Hársfalvi Pál edzőnek.

Amennyiben megkapjuk a kért támogatást, akkor a fiatalok és a szüleik, mestereik szállás költségével járul hozzá a szövetségünk ehhez a rendkívül népszerű oktatási, továbbképzési formához. Ehhez kérjük segítségeteket.

A pályázat beadásának késedelméért én vagyok a felelős, amiért elnézést kérek, de a jövőévi antik VB szervező munkája több munkával jár, mint gondoltam volna.

Tisztelettel

Török László  elnök BPMSE, antik szkág vezető

 

 

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép