IMAC utánpótlás versenyzői támogatás

Pályázat neve: 
IMAC utánpótlás versenyzői támogatás
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
239
Pályázó egyesület neve: 
Budapesti Modellező Sportegyesület
Taglétszám: 
85 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
100 495 Forint
Igényelt összeg: 
234 490 Forint
Teljes költség: 
334 985 Forint
Önrész aránya: 
30.00%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2023. 11. 10
Kezdő időpont: 
2023. 11. 10.
Záró dátum: 
2023. 11. 10
Záró dátum: 
2023. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Elnökség!

A IMAC kategóriában (is) fergeteges gyorsasággal fejlődő serdülő korú Fejér Benedek klubtársunknak kérjük támogatásotokat, versenyzésének töretlen továbbfejlődéséhez.

Az első beszerzésünk egy, a kategóriában biztonságos repüléshez szükséges motor vásárlása a Flasch RC kínálatából, amelynek beszerzése már júliusban megtörtént és ennek is köszönhetően tudta Beni végigversenyezni a szezont és nyert Országos Bajnokságot a Basic kategóriában, a felnőttek között.

A második beszerzésünk a Bangoodról egy korszerű, most erősen árleszállított, zavarhatatlan adó és vevőkészülék páros, amely már a jövő évi Sportsman kategóriában fogja szolgálni Beni biztonságos startjait. Szeretnénk ha ezekkel a kiegészítőkkel felszerelt új modelljével a sokkal összetettebb Sportsman kategóriában is dobogós lenne a felnőttek között.

Fejér Benedek támogatását kiemelten fontosnak tartjuk, mert ebben az évben az antik elektrogumis kategóriában is Junior Országos Bajnoki címet szerzett. Ez egészen elképesztő siker egy serdülő korú fiatalembertől. Ócsai Dávid klubtársunk volt hasonló csillag a repülőmodellezés egén, akinek antik -  szintén saját építésű - elektrogumisát nemsokára berepüljük.

Ezekhez a beszerzésekhez kérjük a támogatásotokat.

Tisztelettel

Török László elnök BPMSE

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép