Szakkör indításhoz eszközbeszerzés és utánpótlás nevelés

Pályázat neve: 
Szakkör indításhoz eszközbeszerzés és utánpótlás nevelés
Pályázat státusza: 
Beadott
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
202
Pályázó egyesület neve: 
Spurkerék Modellező SE.
Taglétszám: 
36 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
240 000 Forint
Igényelt összeg: 
1 058 610 Forint
Teljes költség: 
1 298 610 Forint
Önrész aránya: 
18.48%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 06. 16
Kezdő időpont: 
2024. 07. 22.
Záró dátum: 
2022. 06. 16
Záró dátum: 
2024. 10. 21.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Magyar Modellező Szövetség!

Egyesületünk évente többször rendez nyílt napokat (társklubok meghívásával), szabadedzéseket, részt vesz sportágat népszerűsítő rendezvényeken, a Sportközponttal együttműködve bemutatókat különböző nagy látogatottságú rendezvényeket. Sok tehetséges fiatallal ismerkedtünk meg. A hamarosan kezdődő nyári szünetben otthon tengődő gyermekeknek kínálnánk szabadidős tevékenységet és később egy remek hobbit, amiben kiteljesedhetnek. Ezeken a rendezvényeken az érdeklődő gyermekeknél rendre felmerül egy autómodellező szakkőr jellegű több alkalmas foglalkozás gondolata. Ezt szeretnénk megvalósítani a szövetségünk segítségével.

A 2024-es év nyarán szeretnénk elindítani az országban hosszú évek óta elfeledett szakköri foglalkozásokat. Több csatornán hirdetnénk meg a lehetőséget elsősorban fiatalok számára. Iskolákban, rádióban (biztosított), tv-ben (biztosított, sportriport formájában). A beérkező jelentkezésekből egy vagy több csoportos foglalkozást tervezünk indítani. A foglalkozások megtartásához egyesületünk biztosítaná a színvonalas modellpályát, és a kiemelkedő utánpótlás nevelésben jártas szakmai segítséget. Az eszközök beszerzésének támogatásához szeretnénk kérni a szövetség támogatását.

Szeretnénk pályázni 3 db komplett 1/8-as RTR (Ready To Race) modellautóra és az üzemeltetésükhöz szükséges kiegészítők beszerzésére. Az eszközök műszaki állapotáért és megfelelő karbantartásáért az egyesület tagjai lesznek a felelősek. 

Célunk az utánpótlás nevelés !

Ezek az autókat több téren széles körben tervezzük használni:

- elsődleges az utánpótlás és a szakköri foglalkozások megtartása

-a kiemelkedő tehetségek támogatásaként versenyeken való indulásához biztosítanánk a sporteszközt mivel a választott autó mindenben megfelel a junior kategória feltételeinek

-sportágat népszerűsítő rendezvényeken, bemutatókon csökkentett teljesítménnyel is rendre használhatók a választott autók

 

Az eszközök beszerzését és a szakkör indítását csak a pályázat elfogadása után tudjuk elindítani, melyhez Egyesületünk közel 18%-os önerőt tud biztosítani. 

 

Ezért kérjük az MMSZ vezetőségét, hogy lehetőséghez képest mihamarabbi bírálja el és támogassák a többfunkciós projektünket!

 

Köszönettel Bánki Ede (elnök)

Spurkerék Modellező Sportegyesület.

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép